Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 9 common:people_all_forms

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Date: 1 вересня 2023 о 21:26, Refreshed 3 вересня 2023 о 09:28
67 views

#День_знань
#дякуємо_ЗСУ
#проєктна_діяльність

1 вересня 2023 року. І ми розпочинаємо новий навчальний рік! Усі скучили за школою, бо попри нелегкий процес здобуття знань, школа - це місце, де так багато цікавого: друзі, ігри, спілкування та стільки нового! На жаль, ми починаємо навчальний рік знову у часі, коли мало не щодня Україна здригається від тривог. Коли слово «війна» уже вкарбоване в серці кожного українця болем втрат і кров’ю наших героїв. Доки будемо жити, маємо пам’ятати про тих, хто загинув, захищаючи рідну землю! Хто не дав рашистським зайдам просунутися вглиб нашої землі, хто героїчно продовжує боронити кожен метр неньки-України і завдяки кому ми можемо навчатися і жити. Сьогоднішній день став одним з найважливіших та найбільш пам‘ятних днів у житті для наших першачків, юних маляток, хлопчиків та дівчаток, які чимчикували шкільним подвір’ям. Трішки весело, трішки смішно, трішки перелякано. Вони щирі і безпосередні, сонячні і такі чудові. Нехай доля буде доброю і прихильною до вас, юні школярики! А від БО Фонду «МХП -Громаді» ви отримуєте традиційно чудові подаруночки!
Школа зустріла школярів 1-9 класів, чистими затишними класами, у яких здійснили ремонти батьки. Тому маємо берегти їхню працю.
За літо ми оновили нашу матеріальну базу: дякуємо відділу освіти в особі Михайла Дороша та Новояворівській міськраді за нові комп‘ютери у комп‘ютерному класі, за нову дошку для першачків. А вчителю трудового навчання Степану Васильовичу Когуту - за креативні меблі своїми та учнівськими руками, вчителям Галині Сергіївні Заблоцькій та Лесі Сергіївні Булизі ~ за ремонт і чудовий дизайн приміщення у комп’ютерному класі. Дякуємо батькам 2 класу за новий смарт-телевізор. Галині Ковальській подяка за дошку, яка працюватиме у 7 класі.
Дякуємо і нашим дев’ятикласниками, які змогли влітку під керівництвом діловода старостату, колишнього педагога нашого закладу освіти Мозоли Марти Олегівни вибороти перемогу в конкурсі проєктів «Молодь- громаді» від благодійного фонду «МХП - Громаді». Завдяки їхнім зусиллям ми отримаємо ще один телевізор у бібліотеку, яка служить також простором для діяльності соціально-психологічної служби закладу. А тепер стане живим центром для активної та креативної молоді села Добростани у післяурочний час. Ми закупимо згідно з кошторисом проєкту настільні ігри, а також матеріали для нових меблів, і наші учні під керівництвом Степана Васильовича вкотре нас здивують.
Ми радіємо з того, що влітку перемогли у ще одному конкурсі проєктів від того ж БО Фонду «МХП -Громаді» «Час діяти , Україно!» із проєктом «Клас мрії: географічний». Проєкт «Клас мрії: географічний» реалізовуємо за фінансової підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» у межах конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» . Долучається до співфінансування Новояворівська міська рада. Завдяки цьому проєкту теж отримаємо smart-TV, кольоровий принтер, нову стінку для класу, парти, пуфи та інше обладнання для кабінету географії. І це круто! Бо наша школа росте і красивішає.
Стільки вчителів, техпрацівників, батьків трудилися, щоб навчання у школі було якісним, безпечним і комфортним!
Тож не зважаючи ні на що, з усмішками зайдемо у класи, натхненно візьмемося до праці на благо нашої України, бо тільки мудрі, сильні, відважні українці зможуть її відбудувати після нашої перемоги і зробити процвітаючою та непереможною!
Залишилося найважливіше: попросити Божого благословення та захисту на цей рік. З Богом - у новий навчальний рік!

Comments:
Only authorized users can leave comments.